top of page
Lélekműhely
Lélekműhely

Lélekműhely

Hogyan pörgesd fel az anyagcseréd megfelelő étkezéssel és jógával

A regisztráció lezárult
További események

Időpont és helyszín

2021. júl. 17. 9:00 – 11:00

Secret Power Studio, Győr, Ikva u. 56, 9024 Hungary

Az eseményről

A 21. század civilizációs betegségei – reflux, székrekedés, diabetes, IR, PCOS, elhízás – mind a helytelen életmód következményei. 

A megelőzésben és kezelésben is fontos szerepet  játszik a megfelelő étkezés és a mozgás.   

Mit tehetsz a megelőzés érdekében, hogy a felsorolt állapotokat minél inkább megelőzd vagy éppen a már kialakult állapotot hogyan tudod megfelelően kezelni? 

Ezekre a kérdésekre keresel konkrét megoldást?! Akkor ez az esemény Neked szól!

A soron következő Lélekműhely esemény keretein belül Szijártó Szandra dietetikus lesz a Vendégem, ahol Szandi a táplálkozás fontosságáról fog beszélni. Elmondja, szakértőként miben látja a hiányosságokat ezen a téren, melyek a fenti állapotokhoz vezetnek. Azt is, hogy mik a konkrét lépések az egészségtudatosabb táplálkozás felé vezető úton. 

Egy interaktív beszélgetésre számíthatsz, aminek keretén belül nyersanyag bemutatóval is készül Neked Szandi, hogy az átadott tudás minél gyakorlatorientáltabb legyen, illetve négy-pontos testösszetétel mérést is igényelhetsz Tőle a helyszínen.   

Amivel pedig én fogok hozzájárulni jógaoktatóként az esemény teljességéhez, az az emésztést és anyagcserét serkentő jógaászanák bemutatása és együtt gyakorlása lesz. Megmutatom Neked, hogy milyen egyszerű és jóleső mozdulatok segíthetnek át a mindennapi kellemetlenségek megelőzésében vagy enyhítéséért.

Várunk Téged szeretettel:

Dóri & Szandi

Jegyek

  • Részvételi díj

    Bejelentkezést követően online számlát küldök az email címedre. A részvételi díj bankszámlámra történő utalását követően válik érvényessé a regisztrációd az eseményre.

    6 990,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page