e5a562b4aee149aaa2868de60125bb75.webp

Kismamáknak

Kimondottan Kismamák részére alakítottam ki a 8 hetes Secret Power Program Prenatal  jóga- és pilates edzés programot, hétről hétre egymásra épülő foglalkozásokkal, mely a 12. héttől a 38. hétig akár kétszer is végigjárható a várandósság alatt. 

Az én módszerem...

Kismama Programomban a pilates és jóga foglalkozások mellett, melyek felkészítik tested és lelked a szülésre, számos önismereti és a babáddal való kapcsolódást elősegítő gyakorlatokat alkalmazok.
A kismama pilates célja a tested jóleső átmozgatása, izomzatod, bőröd feszesen tartása és a fitt fizikai és mentális állapot fenntartása a várandósságod alatt is.

A kismama jóga emellett segít lélekben is felkészülni a szülésre és ráhangolódni babádra. Az áramló mozdulatok lágy hullámzása nem csak neked, a babádnak is fantasztikus élmény.


A foglalkozások hétről hétre egymásra épülnek, így a fokozatosság elve mentén biztonságos fejlődési ív tapasztalható a várandós állapotod előrehaladtával. Ennek köszönhetően a 

 

könnyebben fogadod el tested változásait, jobban megérted abban végbemenő folyamatokat és mélyebb kapcsolatot leszel képes ápolni önmagaddal tudatosságod révén. 

 

Az elsajátított légzőgyakorlatok, meditációs technikák oldják a stresszt és segítségedre lesznek a vajúdás alatt. Gátvédelemre pedig rendszeres intimtornával készülünk.

A Programban való részvételi szándékod egy Konzultációs időpont egyeztetésével tudod jelezni nekem. 

_edited_edited.jpg

Hívj

Üzenj

Kövess

  • Facebook
  • Instagram
  • images