Tüske Dóra Pilates Yoga & more

Kismama Jóga

Kimondottan kismamák részére kialakított, biztonságos jógaóra. Célja a kismama jóleső feloldása fizikai, mentális és lelki téren. 

Amennyiben orvosi ellenjavaslat nincs, a várandósság 12. hetétől várok szeretettel minden olyan kismamát, aki tudatosan szeretne felkészülni a kisbabája világra segítésében ,és aktívan megélni az addig közösen töltött időt.

A jóga út lehet egy mélyebb, kiegyensúlyozottabb és így egészségesebb kapcsolódásra egymással. 
A finom átmozgatásnak hála a fittség megőrizhető, az esetleg fellépő feszültség a vállakban, derékban megszüntethető. 
A meditáció és a légzőgyakorlatok segítséget jelentenek az elcsendesedésben és kikapcsolódásban. Az intim torna pedig felkészíti a testet a szülés utáni gyorsabb regenerációra.

Kismama jóga foglalkozásomon a Secret Power Program Prenatal keretében tudsz résztvenni. 

A 8 hetes programban való részvételhez az első lépés a Konzultációs időpont foglalás, mely egy kötetlen beszélgetés.

 

"Nem voltam soha jógaórán azelőtt és valahogy nem is vonzott ez a mozgásforma. Viszont a kismama jóga a legjobb döntés volt amit magamért/magunkért meghoztam és biztos vagyok benne, hogy megkönnyítette és még szebbé tette a babavárás 9 hónapját. Dóri végigkísérte a terhességemet az elejétől a végéig. A 14. héttől kezdtem az órákat és el sem hittem amikor elköszöntünk egymástól a 39. héten azzal, hogy majd a kisfiúnk érkezése után folytatjuk. Hihetetlen gyorsasággal eltelt ez az időszak, élveztem minden percét. Ebben Dórinak is nagy szerepe volt. Minden alkalommal ráhangolódtunk a babára, összekapcsolt minket már akkor is amikor még fizikálisan nem éreztem, hogy ott van a pocakomban. Ez sokszor lelkileg is nagyon megérintett és feltöltött pozitív energiával. A jóga gyakorlatok segítettek abban, hogy fitten és egészségesen, mindenféle nehézség nélkül teljen el ez a gyönyőrű időszak. Nem fájt a derekam, nem vizesedtem, jókat aludtam. Dóri megmutatta, hogy melyik ászanákat tudom otthon is biztonságosan végezni, így egyedül is tudtam nyújtani, amikor úgy éreztem szükséges és tudtam, hogy ezzel biztosan nem ártok sem magamnak sem a babának. Az órán alkalmazott légzés technika és az intimtorna gyakorlatok nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy természetes úton, minden félelem nélkül hozzam világra a kisbabámat. Erre készültünk, így is lett.

Köszönjük Dóri!"

(J. Piroska Vendégem)