JD-26.JPG

Jóga

Jógán a tested, a lelked és az elmnéd is átmozgatod. A jóga nem egy sport, annál sokkal több: az önismeret útja. Jógamatracodon a kihívásokban felfedezed határaid és megtanulod átlépni azokat, úgy, hogy közben nem ártasz magadnak. Ez a fajta sikerélmény és tudatosság fogja előhívni Benned az igényt minderre az életed más területein is!

Ahogy én alkalmazom...

Általánosnak mondható problémák - melyekkel napi szinten találkozok - a stressz, a kimerültség, a teljesítménykényszer és a nőgyógyászati kibillenések. Emellett az életmódból fakadó hátfájás, kötött és a gyenge izomzat. Minderre kínál a jóga hatékony és élvezetes megoldást.

Női jóga foglalkozást a Secret Power Program Extra és Secret Power Program Postnatal keretében tartok. A női jóga kimondottan a nőiséged megélésében támogat. Kecses mozdulatokkal és ösztönös áramlással megtanulod előhívni a benned lakozó istennőt, ezzel gyógyítva a külvilág okozta sebeket a lelkeden.

Idővel megtanulsz szentélyként tekinteni testedre és a ciklusoddal összhangban kihozni magadból a maximumot. 

Jótékony hatással lehet ez a fajta jóga foglalkozéás egyes nőgyógyászati panaszok esetén is.

Kismama jóga foglalkozásom a Secret Power Program Prenatal keretében, kimondottan várandós állapotban, biztonságosan átmozgató jóga gyakorlás. Tested változásainak pozitív megélésére, annak szülésre való felkészítésére, gyermekeddel való kapcsolódásra és megtartó, bennsőséges női közösség építésére helyezem a fókuszt. Célom, hogy ezt az állapotot ne túlélni, hanem megélni legyen lehetőséged és minden egyes kihívással örömmel és elfogadással tudj szembenézni. 

A foglalkozás részét képezi minden lakalommal a gátvédelmet megcélozva az intimtorna.

Tehát attól függően, hogy mely életszakaszodban jársz, mi az, amivel hozzám fordulsz, a Jóga fantasztikus erejével nyújtok szakértő segítséget Neked.

_edited_edited.jpg

Hívj

Üzenj

Kövess

  • Facebook
  • Instagram
  • images