JD-6_edited.jpg

Pilates

A pilates megtanít szeretni Önmagad, azáltal, hogy megismered tested működését. Kulcsszó a koncentráció, precizitás és az áramlás. Fantasztikus alapja és kiegészítése minden más sportnak, melyben szerepe van az egyensúlynak, erőnek vagy hajlékonyságnak. A pilates torna által nem csak ezek birtokába kerülsz, de elkerülheted a hát-, és derékfájdalmakat is, továbbá szálkás, tónusos testre tehetsz szert.

Ahogy én alkalmazom...

A Pilates torna lenyűgöző rendszerét Nők különböző életszakaszaiban, várandósság előtt erősítés és nyújtás, várandósság alatt az izomzat állapotának fenntartása és a fokozott megterhelés okozta kellemetlenégek megelőzése, és várandósság után, a hasfal és intim területek regenerációs időszakában is látványos sikerrel alkalmazom a Secret Power Program keretében.


Ez a torna azért más, mint a többi erősítő edzés, mert a fókusz nem csak a nagy, felületi izomzat építésére kerül, hanem a mélyizomzatot is minden alkalommal használnod kell a gyakorlatok helyes elvégzése érdekében.

Ahogy tudatosabbá válsz tested irányításában, úgy szereted meg még jobban alkalomról alkalomra.
 

Az úgynevezett "erőközpont", aktiválásával kecses, nőies és nem utolsó sorban egészséges testtartásra tehetsz szert úgy, hogy közben megtartó női közösség részeként társaid motiválására bátran felfedheted erősségeid és támogatást kapsz azokon a területeken, amiben fejlődésre vágysz.

Az áramló, egymásba kapcsolódó mozgás hullámzása előhívja szépséged és életed más területén is magabiztosabb, könnyedebb leszel.

Tehát attól függően, hogy mely életszakaszodban jársz, mi az, amivel hozzám fordulsz, a Pilates fantasztikus erejével nyújtok szakértő segítséget Neked.

Gépes Pilates foglalkozást a Secret Power Program Extra keretében iktatok be az edzéstervedbe, amennyiben az állapotodhoz és meghatározott célodhoz illeszthető. Erről a mozgásformáról tudni kell, hogy rugós ellenállással edzi izmaid, így izmaid fokozatosan egyre erósebbek, edztettebbek lesznek, míg megtartják rugalmasságukat is. A reformer pilatest kezdőként is ajánlom. A gépen kívül használok kiseszközöket is a haladó foglalkozásokon, illetve a különböző rugó ellenállással, gyakorlatok dinamikájával is változatozatossá, élvezetessé alakítom az edésed. Eredményed a jókedv mellett a szálkás, tónusos izomzat és gyönyörű testtartás.

Prenatal Pilates foglalkozást a Secret Power Program Prenatal keretében tartok kismamák részére a várandósság betöltött 12. hetétől akár a 39. hétig. Ezen a foglalkozáson talajon, saját testsúllyal és kiseszközökkel, biztonságosan tornáztatlak meg annak érdekében, hogy tested felkészülhessen az őt érő, számára teljesen új kihívásra, amit annak átalakulása okoz majd. Izomzatod kisbabád fejlődése alatt nem építhető, azonban karbantartható. Nagyon fontos szerepet játszik ez a figyelem a felkészülésben a szülésre. 

Nagy hangsúlyt fektetek a légzéstechnika elsajátítására, ami egy teljesen új tudatossági szintre emel téged, így is támogatva a vajúdásra. 

A foglalkozás részét képezi minden lakalommal a gátvédelmet megcélozva az intimtorna.

Postnatal Pilates foglalkozásom a Secret Power Program Postnatal keretében tudsz jelentkezni. Ez a pilates alapú torna kimondottan a várandósságod után - természetes úton történt szülés esetén a 6. héttől, császármetszés után a 12. héttől orvos beleegyezésével - a szétnyílt, meggyengült hasizmod és az igénybe vett intim területek regenerációjára fókuszál. A torna szerepe ebben az időszakban kulcsfontosságú annak érdekében, hogy elkerüld a szülés után elhanyagolt izomzat okozta komoly fájdalmakat és a medencefenék izomzatának gyengülése okozta kellemetlenségeket, úgy, mint pld. az inkontinencia.  Nagyon fontosnak találom nem csak a testi, hanem a mentális és lelki egészség szerepére is felhívni a figyelmet ebben az időszakban. Célom, hogy az "anya" minőség mellett meg tudd élni "amazon" minőségedet is.

A foglalkozás részét képezi minden alkalommal az intimtorna, nagy hangsúlyt helyezve az önkapcsolódásra.

JD-46.JPG

Hívj

Üzenj

Kövess

  • Facebook
  • Instagram
  • images