Secret Power Program Nőknek

Azért sportolj, mert szereted Magad! - Eszti elképesztő eredménye


Tüske Dóra Pilates Yoga & more

Eszti eredménye nem egész 2 hónap alatt


Nem, nem azzal fogom kezdeni, Eszti mennyit fogyott és hány centit csökkent a derék kerülete - bár arra is visszatérünk -, hanem azzal kezdem mai írásom, hogy Eszti nőiséghez, önmagához való viszonya milyen dinamikusan változott az elmúlt időszakban. Mert nekem ez a számoknál ezerszer többet jelent a Secret Power Program -ban való együttműködésünk eredményeként.


Azáltal, hogy a testmozgást fokozatosan beépítettük Eszti életébe, és dieteikus szakértő bevonásával az egészséges táplálkozás alapjait lefektettük, lehetőség nyílt mindezeket rendszerbe foglalva, örömteli szokássá integrálni életébe.

Eszti kitartása és következetessége egyébként példaértékű, hisz tudja: változásért változtatnia kell. Ezért is szeretek Vele együtt dolgozni!


Első legszembetűnőbb változás, amit személyesen tapasztalok, hogy egyszerűen ragyog, amikor belép velem egy légtérbe. Oké, eleve egy gyönyörű nőről beszélünk, de Eszti azóta még szebben sugárzik és beragyogja környezetét.


Heti rendszeres konzultációnkon megfejtettük közösen, hogy emögött több minen áll:

Önbizalma fokozatosan növekszik, testvével és az étkezéssel való viszonya jelentősen változott.

Érzi, hogy kiegyensúlyozottabb és könnyebben mond "nem"-et másoknak, közben "igen"-t önmagának, ha a helyzet úgy kívánja.


Hozzásegített a változáshoz - ami talán a legnagyobb kihívás volt - hogy a napi lépésszámát sokszorosára emeltük fokozatosan, illetve a napi 6-7 óra pihentető alvásmennyiséget is elértük. Mindezt intenzív stresszel járó ülőmunkája (12-14 órás munkanapok) mellett.


Plusz visszaigazolás, hogy ügyfelei, kollégái is megdícsérik és gyönyörködnek az eddig elért eredményben :)


Na jó, és, hogy a számokkal is büszként eldicsekedjünk (a teljesség igénye nélkül):

-3 cm derékból,

-4 cm csípőből,

-2cm combból,

de fontos megjegyezni, hogy mindezt előnyös testösszetétel változással értük el.

Az izomtömege emelkedett (+1,5%), a testzsírja pedig 1,4%-ot csökkent!

Azért ez a nem mindegy!


Eszti, Te BombaNő! Szívből gratulálok! Köszönöm, hogy engem választottál kísérődnek ezen a csodálatos úton az egészséged megőrzése felé <3

2022-t is együtt kezdjük!


Szeretettel,

DóriA 3 hónapos együttműködésre 2022 első negyedévben Esztin kívül maximum 1 főt vállalok. Ha szeretnél egyeztetni, foglalj konzultációs időpontot üzenetben.ui: A fotót a program kezdete előtt készítettük :)#tuskedorapilatesandyoga #pilates #jóga #győr #motiváció #választás