top of page

Secret Power Program szülés után

Kértétek, én megalkottam
Tüske Dóra Pilates Yoga & more

Januárban indulunk!


Őszintén beszélgettem többetekkel arról, milyen érzés szülés után a megváltozott testetekben létezni, érezni. Mi változott, mi az ami szinte természetes és mi az, amit nehezebb elfogadni.


Fantaszutikus volt hallgatni, ahogy erről őszintén meséltek nekem. Ahányan vagytok, annyi féle megéléssel találkoztam, de egy ponton mégis összeértek a történetek: anyának lenni kemény. És nem csak fizikai meló, de mentálisan és lelkileg is kihívás.

Sokan jeleztétek, hogy a helyzet természetéből fakadóan leredukálódott az "énidő"-tök, ami miatt egy addig ismeretlen leterheltséget éreztek.

Fizikai szinten a szétnyílt hasizom, derék-, hát- és vállfájdalmakat említettétek legtöbben, de előkerült a szülés utáni szex témája is. Hogyan tornázzatok, hogy mihamarabb élvezetes legyen az együttlét kedvesetekkel.


Egyikőtök sem panaszkodott, nem volt bennetek elégedetlenség. Inkább egyfajta tudatosságot éreztem, igényt arra, hogy tegyetek azért, hogy minél kiegyensúlyozottabban éljétek meg mindezt. Ehhez kértétek a segítségem.


A Secret Power Program Postnatal lényege, hogy legyen lehetőségetek megtartó női miniközösségben kapcsolódni egymással és önmagatokkal.

A pilates és jóga és ezek keretébe beépített intim torna foglalkozások segítenek visszaállítani az egyensúlyt, hogy ne csak anya minőségben, hanem a nő minőségben is tündököljetek elégedetten, ezáltal beragyogva környezeteteket is.


Az első Secret Power Program Postnaral januárban indul.

Üzenj bátran, ha kérdésed van, vagy szeretnél jelentkezni!


Szeretettel,

Dóri#tuskedora #gyor #szülésutánitorna #jóga #pilates #szétnyílthasizom #intimtorna