JD-56_edited.jpg

Szülés utáni regeneráló Pilates

Lélegzetelállító, hogy mire képes a női test.

A várandósság alatti átalakulás és a szülés után őszintén hiszem, ahhoz, hogy bomba formában lásd magad a tükörben, arra van szükséged, hogy egészséges, bennsőséges viszonyt alakítsunk ki testeddel, önmagaddal. A tónusos has, vállak és far ez után sokkal könnyebben elérhető céllá alakul. 

A szülés utáni regeneráló pilates órámon kimondottan a szétnyílt hasizom regenerációját helyezem a fókuszban, illetve a medencefenék izmait erősítjük intim tornával. 

Ha orvosod beleegyeztett, és természetes úton szültél, akkor 6. hét után, császármetszés esetén 12. heti orvosi kontroll után várlak szeretettel.

Szülés utáni rengeneráló pilates foglalkozásomon a Secret Power Program Light keretében tudsz résztvenni. 

A 8 hetes programban való részvételhez az első lépés a Konzultációs időpont foglalás, mely egy kötetlen beszélgetés.

 

"Dórira az interneten találtam rá és közel 1 hónapig csak figyeltem a social media felületeit, mire rávettem magam, hogy írjak neki. A tavalyi évem legjobb döntése volt! Már az elején éreztem a támogatását és a türelmét, olyan dolgokat ki tudott belőlem hozni, amiket nem is gondoltam, hogy bennem vannak. Minden óra után van egy olyan érzésem, hogy „ez most jól esett, erre volt szükségem”, hiszen Dóri valahogy mindig ráérez, hogy éppen milyen típusú átmozgatás esne jól a testemnek (és a lelkemnek is)."

(G.R. Tímea Vendégem)