Tüske Dóra Pilates Yoga & more

Talaj Pilates

A pilates torna hatékony megoldást nyújt már kialakult hátfájás, helytelen testtartás és egyéb gerinc panaszok esetén, de megelőzés céljából is bátran ajánlom. 
Amellett, hogy szálkás izomzatra tehetünk szert, a pilates légzétechnika elsajátításával és a mozdulatok összehangolásával olyan testtudat alakul ki, mely önbizalmat ad a mindennapokban és biztonságot más sporttevékenység során.
Azok számára is megfelelő választás, akik kezdők a sport világában vagy egy szülés után szeretnék újra visszanyerni eredeti állóképességüket és alakjukat.

A Talaj Pilates során saját testsúllyal dolgozunk, ezt kiegészítjük kiseszközökkel (pld. pilates karika, gumipánt vagy softball).

Talaj pilates foglalkozásomon a Secret Power Program Light keretében tudsz résztvenni. 

A 8 hetes programban való részvételhez az első lépés a Konzultációs időpont foglalás, mely egy kötetlen beszélgetés.

"Mit is jelentenek nekem az óráid?

Önbizalmat, hitet, erőt, támogatást. Az instrukciókkal, biztatással, dicséretekkel megadod a azt a bizonyos “képes vagy rá” érzést! Egy csapat, egy közösség, amihez csodálatos érzés tartozni! Nem csak testet hanem lelket is ápolnak az órák.

Az órák ugyan csoportosak, mégis úgy érzem mintha egy kicsit magán órán is lennénk, hiszen mindegyikünkre maximálisan odafigyelsz. Tudod egyénenként az esetleges nehézségeket és ezeket is figyelembe veszed, amikor megmutatod a gyakorlatokat. Egyszóval csodálatos órákat tartasz, minden oktatónak ilyennek kellene lennie! Szerencsésnek érzem magam, hogy a Te óráidon fejlődhetek-hiszen azt se felejtsük el, hogy rengeteget fejlődtem a kezdetek óta és biztos vagyok benne, hogy még fogok is!"

(K. Brigitta Vendégem)