top of page

Lélekműhely kismamáknak - kérdezd a Dietetikust!

Egyedülálló kiscsoportos pilates workshop, ahol tabuk nélkül kérdezheted a Semmelweis Egyetemen végzett szakembert a várandóság alatt fellépő emésztési panaszaid enyhítéséről. Vendégem Szijártó Szandra Dietetikus.

A regisztráció lezárult
Tovább a weboldalra
Lélekműhely kismamáknak - kérdezd a Dietetikust!
Lélekműhely kismamáknak - kérdezd a Dietetikust!

Időpont és helyszín

2021. aug. 18. 17:00 – 19:00

Secret Power Studio, Győr, Ikva u. 56, 9024 Hungary

Az eseményről

Interaktív előadás és kérdezz-felelek esemény Szijártó Szandra Vendégemmel, aki dietetikus szakértőként gyakorlati tanácsaival nyújt segítséget Neked a várandós állapotot sem kímélő emésztőrendszeri panaszok enyhítésében. 

Reflux, puffadás, székrekedés, vagy ezek kombinációi és egyéb kellemetlen, a mindennapi életminőséget is befolyásoló állapotok is társulhatnak ehhez a csodálatos állapothoz, melyet Szandi tanácsaival jó eséllyel enyhíthetsz. Sőt! Ötleteit hasznosíthatod áldott állapotod után is egészséged megőrzésére.

A kis létszámú eseményre számíthatsz, mely biztonságos és tabuk nélküli teret biztosít Neked, hogy megoszd tapasztalataid másokkal és segítséget kérj.

Miután minden kérdésedre választ kaptál, átmozgatlak egy kismama pilates gyakorlatsorral, mely végén a kellemes gátizom torna sem maradhat el.

Várunk szeretettel,

Dóri és Szandi

Jegyek

Ár

Mennyiség

Összesen

  • Lélekműhely

    6 990,00 Ft

    6 990,00 Ft

    0

    0,00 Ft

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page