top of page
Tüske Dóra Pilates Yoga & more

Gépes Pilates

A gépes pilates órán reformer pilates gépen végzed a gyakorlatokat. Rugós ellenállással a kívánt hatás érdekében tudsz nyújtani és erősíteni egyes izmokat, izomcsoportokat. 
Ennek az eszköznek a segítségével úgy éred el a kívánt hatást – vagy még a vártnál is többet –, hogy a különböző testhelyzetekben a különböző ellenállással változik a téged ért erőhatás, így az izmok is másként fognak dolgozni, mint talajon. Fontos, hogy mindig helyes testtartásban végzed a gyakorlatokat, így gerinced egészsége van a fókuszban van. A reformer pilates edzés hatékony, biztonságos, élvezetes és kimondottan látványos az általa elért eredmény. Kikapcsol , jókedvre derít, feltölt energiával, önbizalommal.

Reformer pilates foglalkozásomon a Secret Power Program Extra keretében tudsz résztvenni. 

Az intenzív 12 hetes személyi edzés programban való részvételhez az első lépés a Konzultációs időpont foglalás, mely egy kötetlen beszélgetés.

"Hogy mit adtak/adnak az óráid nekem?

Megnyugvást. Önismeretet. Erőt. Kitartást. Szeretetet. Pozitív gondolatokat. Egészséget.

Őszintén megmondom, azok közé tartoztam, akik úgy gondolták, hogy “a pilates időseknek való”. Mekkorát tévedtem! Egy évvel ezelőtt adtam neki/neked egy esélyt, hogy “megszerettesd velem ezt a mozgásformát”. Pörgős ember vagyok a hétköznapokban, azonban a pilatesnek köszönhetően megtanultam befele figyelni csak magamra, nem foglalkozva másokkal. Úgy gondoltam egy kis mozgásnak jó lesz, hiszen egészséges vagyok. Mint kiderült ebben is tévedtem! A pilatesnek köszönhetően a menstruációs görcseim csökkentek, valamint az akkor normálisnak gondolt vérzésem is normalizálódott. Emellett mióta hozzád járok nem fáj a hátam, izmosodtam és sokkal fittebbnek érzem magam. Egyszerűen jól érzem magam a bőrömben! Köszönöm az eddigieket és bízom benne hogy még sok mindent tapasztalunk meg együtt a testemről és a lelkemről egyaránt! Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a sportot és Téged is! Egy csoda vagy Te is és a pilates is!"

(P. Zsófi Vendégem)

bottom of page