top of page
Pilates Practice on a Reformer

Reformer Pilates

Unod a zsúfolt edzőtermeket?

Szeretnéd igazán élvezni az edzésed?

Célod az erősítés mellett a mobilitás?

Megelőznéd a derékfájást?

Egy extrém, de biztonságos mozgásformát keresel?

A 12 hetes egyéni folyamatom keretében kizárólag Veled és közösen meghatározott célod mentén haladunk a jól felépített folyamatban. Az edzést reformer pilates gépen végzed a gyakorlatokat.

Rugós ellenállással célzottan tudjuk nyújtani és erősíteni izmaidat, izomcsoportokat, illetve nagy hangsúlyt fektetünk az izületi mobilitásra is. 

Ennek a fantasztikusan kifejlesztett pilates eszközzel hatékonyan, biztonságosan és élvezetesen érheted el a kitűzött céljaid. 

Kikapcsol , jókedvre derít, feltölt energiával, önbizalommal.

Annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb biztonsággal és egyéni céljaidat/állapotodat is figyelembe véve tudjunk együtt dolgozni a 12 hét alatt, szükséges egy előzetes kb. 30 perces díjmentes  állapotfelmérés próba órán való részvétellel egybe kötve.

Foglalj időpontot hozzám a díjmentes állapotfelmérésre, ha kész vagy a fenntartható változásra a 12 hetes folyamatban!

  

 

"Hogy mit adtak/adnak az óráid nekem?

Megnyugvást. Önismeretet. Erőt. Kitartást. Szeretetet.

Pozitív gondolatokat. Egészséget.

Őszintén megmondom, azok közé tartoztam, akik úgy gondolták, hogy “a pilates időseknek való”. Mekkorát tévedtem! Egy évvel ezelőtt adtam neki/neked egy esélyt, hogy “megszerettesd velem ezt a mozgásformát”. Pörgős ember vagyok a hétköznapokban, azonban a pilatesnek köszönhetően megtanultam befele figyelni csak magamra, nem foglalkozva másokkal.

Úgy gondoltam egy kis mozgásnak jó lesz, hiszen egészséges vagyok.

Mint kiderült ebben is tévedtem!

A pilatesnek köszönhetően a menstruációs görcseim csökkentek, valamint az akkor normálisnak gondolt vérzésem is normalizálódott.

Emellett mióta hozzád járok nem fáj a hátam, izmosodtam és sokkal fittebbnek érzem magam. Egyszerűen jól érzem magam a bőrömben! Köszönöm az eddigieket és bízom benne hogy még sok mindent tapasztalunk meg együtt a testemről és a lelkemről egyaránt!

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a sportot és Téged is! Egy csoda vagy Te is és a pilates is!"

(Pápai Zsófi Vendégem)

bottom of page